donderdag 29 oktober 2020

Sorry I'm slow...

Wat een herfstweer was het gisteren! Het regende hier bijna de hele middag. Dat kwam mooi uit 😉... kon ik lekker op zolder gaan knutselen.

Ik heb 2 kaarten gemaakt, vandaag laat ik jullie alvast mijn 1e kaart hiervan zien. Maandag volgt de volgende, dan is mijn schoonvader jarig.

Voor beide kaarten heb ik stempelsetjes gebruikt van "Time for Tea". Ik zag ze laatst bij Cloud9 staan bij de nieuwe producten. Ik was op slag verliefd!

Deze kaart maakte ik met de luiaard stempelset. Ik heb eerst heerlijk zitten kleuren en daarna een wolkenachtergrond gemaakt met distress oxide tumbled glass. 

Ik vind hem zelf echt heel leuk geworden, bijna te leuk om te versturen. Hebben jullie dat ook weleens? 


Deze kaart doet mee aan de challenge bij Mijn Hobbyhonk . Daar willen ze een slimlinekaart zien. Nu alleen nog op zoek naar passende enveloppen of toch maar zelf maken?

Fijne dag allemaal! 

5 opmerkingen:

  1. Hij is geweldig leuk! Super zijn die luiaards. Zou soms wel met ze willen ruilen ;-)
    Kaarten die ik zelf heel erg mooi vind blijven hier altijd heel lang op mijn tafeltje staan. En als er dan genoeg van die mooierds zijn dan begin ik ze toch maar te versturen.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wow wat een supergaaf kaartje zie ze daar dan hangen en liggen. dat gebeurd bij mij soms ook wel hoor dat er een kaart even blijft staan op de plank maar uiteindelijk gaat ie toch in de voorraadbak
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een ontzettend leuk kaartje met die luiaards!

    Liefs, Merit en Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Kan me voorstellen dat je op slag verliefd was op deze superschattige luiaards!
    En wat heb je er een schitterende kaart mee gemaakt Marinda!
    Dank je wel voor je deelname bij MHH en heel veel succes!
    grt Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De heer Pedro en zijn leningmaatschappij hebben ons bedrijf ongelooflijk geholpen door een kredietlijn te verstrekken voor onze voortdurende groei van de agro-activiteiten. Ik ben zo blij dat mijn bedrijf weer opstaat met de hulp van Pedro, een leningfunctionaris die leningen verstrekt me $ 8.000.000,00 voor zakelijke leningen.
    De heer Pedro en zijn bedrijf geven ook elk leenbedrag aan particulieren of bedrijven die op zoek zijn naar een manier om hun project uit te breiden of uit te voeren met een lage rente van 2% jaarlijks rendement. Neem contact met hen op om uw zakelijke lening, persoonlijke lening, handelslening, starterslening, autolening, woningkrediet te verkrijgen. op peddroloanss@gmail.com

    Succes"

    BeantwoordenVerwijderen